13/08/2010

Stick It Up, Missy!

IMG_0987

No, it's not a response to Toots & The Maytals' song '54-46 That's My number". It's a laptop sticker with Julian's latest artwork. Recently he created so many good pieces. I also printed one of his drawing, "Knock-knock", on canvas textured paper and turned out I couldn't stop staring at it. Keep calm and craft on, Jules!

IMG_0979

IMG_0980

IMG_0983

IMG_0985


Sneak peek: This Tin Robot series would be on Mikisi Shop in no meantime, darling! 

8 comments:

  1. Keren juga. Bagus nih buat dipasarkan di komunitas Mac. Sayangnya, logo Apple jadi tertutup oleh gambar. Bisakah dimodifikasi sedikit supaya logonya tidak tertutup?

    Oh ya, stiker konsep ini saya poskan URL-nya di milis id-Mac. Sekalian saya minta ijin untuk membaginya di blog saya. :)

    ReplyDelete
  2. heheheh Hi Todo, menutup logo apel itu dia tujuannya. aku termasuk orang yang gak terlalu bangga dengan logo apel itu, makanya ditutup aja lah. maaf sekali, tapi stiker ini belum rilis untuk keperluan bisnis dulu. please read the note below, it's just a sneek peak.

    ReplyDelete
  3. :) it's Julian's drawing, Ki...I love them too.

    ReplyDelete
  4. i love tin robot!

    even tho i never have one :D

    ReplyDelete
  5. @Damar: hey you, thanks for stopping by :) you'll have a tin robot of your own someday...hihihihi.

    ReplyDelete
  6. kalo udah bisa dibeli lemme know yaaa :)

    ReplyDelete